
Urządzenia i Akcesoria
Brandade de morue
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
4 portions
Składniki
La veille
-
600 g de morue salée
Le jour même
-
5 brins de persil plat frais
-
300 g d'eau
-
2 gousses d'ail
-
500 g de pommes de terre coupées en morceaux
-
4 c. à soupe de lait
-
30 - 60 g d'huile d'olive (en fonction du pouvoir d'absorption du poisson)
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1948 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Poissons VS Viandes
10 Przepisów
Francja
Francja