Urządzenia i Akcesoria
Brandade de morue
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
4 portions
Składniki
La veille
-
600 g de morue salée
Le jour même
-
5 brins de persil plat frais
-
300 g d'eau
-
2 gousses d'ail
-
500 g de pommes de terre coupées en morceaux
-
4 c. à soupe de lait
-
30 - 60 g d'huile d'olive (en fonction du pouvoir d'absorption du poisson)
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
1948 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Poissons VS Viandes
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Terrine de canard
24 godz.
Couscous de crevettes et sa bisque
1 godz.
Lapin aux pruneaux
1 godz.
Far breton aux pruneaux
2 godz.
Pâté de campagne
48 godz.
Piquillos à la morue
1 godz. 30 min
Brandade de morue et persillade
50 min
Rougail crevette
50 min
Petit salé aux lentilles
45 min
Acras de morue
13 godz.
Bourride
1 godz.
Cassoulet au confit de canard
1 godz. 10 min