Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de céleri-rave, coupé en cubes (3 x 3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1722 kJ / 418 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de crudités
10 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Petits pois à la française
45 Min
Salade gourmande de céleri et carotte
40 Min
Pâté de campagne
48h
Salade de chou blanc
10 min
Rémoulade de radis noir au yaourt
15min
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15min
Purée de céleri
25 Min
Chou en salade
10 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 Min
Sauce gribiche
15min