![Céleri rémoulade Céleri rémoulade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c52ab292-63f8-4bfd-aa28-1f81aa59575e/Derivates/3ad6bbd0-e34f-408d-92e0-45b22e35f421.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'huile de tournesol
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin rouge
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de céleri-rave, coupé en cubes (3 x 3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1722 kJ / 418 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Salade de chou blanc et chou rouge
15 min
Salade de crudités
10 Min
Chou rouge aigre-doux
35 min
Rémoulade de radis noir au yaourt
15 min
Concombre tzatziki
5 Min
Salade de chou blanc
10 Min
Coleslaw
15 min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 min
Purée de céleri
25 Min