Urządzenia i Akcesoria
Far breton aux pruneaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts
Składniki
-
300 g de pruneaux dénoyautés
-
50 g de rhum ambré de préférence
-
20 g de beurre pour le plat
-
100 g de sucre en poudre
-
120 g de farine de blé
-
4 œufs
-
500 g de lait
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
10 g
Kalorie
1434 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Gâteaux et biscuits
10 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Far breton aux pruneaux
1 godz.
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 min
Far aux pruneaux
1 godz. 5 min
Riz au lait
1 godz.
Far aux abricots
1 godz. 15 min
Far aux pruneaux
1 godz. 35 min
Gâteau breton aux pruneaux
12 godz.
Œufs au lait
50 min
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min
Gâteau de riz au caramel
1 godz. 40 min