Urządzenia i Akcesoria
Far breton aux pruneaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts
Składniki
-
300 g de pruneaux dénoyautés
-
50 g de rhum ambré de préférence
-
20 g de beurre pour le plat
-
100 g de sucre en poudre
-
120 g de farine de blé
-
4 œufs
-
500 g de lait
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Białko
10 g
Kalorie
1434 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Gâteaux et biscuits
10 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Far aux pruneaux
1h 5min
Far breton aux pruneaux
1h
Cake aux fruits confits
4h
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20min
Far aux pruneaux
1h 35min
Far aux abricots
1h 15min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Far breton aux pruneaux
1h 10min
Œufs au lait
50min
Riz au lait
1h
Gâteau de semoule
2h 45min