
Urządzenia i Akcesoria
Far breton aux pruneaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts
Składniki
-
de pruneaux dénoyautés300 g
-
de rhum ambré de préférence50 g
-
de beurre pour le plat20 g
-
de sucre en poudre100 g
-
de farine de blé120 g
-
œufs4
-
de lait500 g
-
de sel1 pincée
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
339 kcal /
1434 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Basiques - Gâteaux et biscuits
11 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada