Urządzenia i Akcesoria
Pain d'épices
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
20 tranches
Składniki
-
de beurre et un peu pour le moule10 g
-
de farine de blé et un peu pour le moule350 g
-
de miel liquide450 g
-
de lait250 g
-
de sucre en poudre200 g
-
d'épices à pain d'épices2 c. à soupe
-
œufs2
-
de bicarbonate de sodium1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 tranche
Kalorie
461 kcal /
1967 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
101 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Je cuisine sainement, à chaque saison
27 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada