
Urządzenia i Akcesoria
Kids Veggie Empanadas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 piece
Składniki
Empanada Filling
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions halved8 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
cherry tomatoes halved3 ½ oz
-
red bell pepper in pieces3 ½ oz
-
pitted green olives halved2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Empanada Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
salt1 tsp
-
unsalted butter chilled, in pieces4 oz
-
large egg1
-
cold water plus extra to seal edges4 oz
-
vinegar (opcjonalnie)1 tsp
-
egg yolk whisked, to brush
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
165 kcal /
689 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
164 mg