Urządzenia i Akcesoria
Kids Veggie Empanadas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 piece
Składniki
Empanada Filling
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions halved8 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
cherry tomatoes halved3 ½ oz
-
red bell pepper in pieces3 ½ oz
-
2 oz pitted black olives, halvedpitted green olives halved2 oz
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Empanada Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
salt1 tsp
-
unsalted butter chilled, in pieces4 oz
-
large egg1
-
cold water plus extra to seal edges4 oz
-
vinegar (opcjonalnie)1 tsp
-
egg yolk whisked, to brush
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
164 mg
Białko
3 g
Kalorie
689 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Pasta Primavera
50min
Marinara Sauce
40min
Glazed Lemon Muffins
1h
Cornbread Pie
1h 25min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Pan de Muerto
4h
Zucchini and Cheese Soufflés
40min
Teddy Bear Burgers
2h
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min
Breakfast Scones
30min