Wersje kompatybilne
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken
- 2 chicken breast, skinless, boneless
- salt, to season
- ground black pepper, to season
-
15
g fresh basil leaves, plus extra to garnish
lub 15 g dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 170 g yellow onion, quartered
- 1 garlic clove, smashed
- 30 g unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
- 910 g vegetable stock
- 85 g carrots, in pieces
- 85 g celery, in pieces
- 115 g fresh tomato, halved
- 115 g baby yellow potatoes, halved
- 115 g zucchini, in pieces
- 170 g zucchini, whole
- 170 g carrots, whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 30 g Dijon mustard
-
115
g sour cream
lub 115 g crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1059 mg
Alternatywne przepisy
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 Min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2 Std. 20 Min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10min
Lemonade (TM5 Metric)
10min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Berry Foam (TM6 Metric)
10min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10min