Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Chicken
-
chicken breast, skinless, boneless2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
15 g dried basil, plus extra to garnishfresh basil leaves plus extra to garnish15 g
Vegetable Soup
-
yellow onion quartered170 g
-
garlic clove smashed1
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.)30 g
-
vegetable stock910 g
-
carrots in pieces85 g
-
celery in pieces85 g
-
fresh tomato halved115 g
-
baby yellow potatoes halved115 g
-
zucchini in pieces115 g
-
zucchini whole170 g
-
carrots whole170 g
Steamed Vegetables and Sauce
-
Dijon mustard30 g
-
115 g crème fraîchesour cream115 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1059 mg
Białko
31 g
Kalorie
1506 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Crushed Ice
5 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Frozen Fruit Sorbet (TM5 Metric)
5 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min