Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de kale
- 150 g de lechuga sangría, en mitades
- 50 g de arúgula
- 400 g de agua
- 50 g de queso parmesano, cortado en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 filetes de anchoa en aceite
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 15 g jugo de limón
- 15 g de mostaza Dijon
- 1 huevo
- 500 g de agua, para el Varoma
- 4 filetes de salmón fresco
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 100 g de crutones
- 100 g de jitomates cherry, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3798 kJ / 904 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 69 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1898 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la diabla
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25min
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Pescado a la talla
40min
Poke bowl de atún spicy
30min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Ensalada Niçoise
1h
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Bowl de atún y aguacate
50min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20min