![Crema de hongos con tocino Crema de hongos con tocino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F2246303-61D0-4A81-8809-150CF8B4E8F1/Derivates/BFA5336C-48AA-49E7-9BA5-06FD58E5D532.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 95 g de aceite de soya
- 1 diente de ajo
- 160 g de hongos cremini, sin tallo
- 110 g de champiñones, sin tallo
- 20 g de mantequilla
- 400 g de leche
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pieza de anís estrellado
- 2 rebanadas de tocino ahumado, frito y en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2965 kJ / 706 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Sopa italiana de papa
50 Min
Crema de chícharos con queso crema
50 Min
Sopa de poro y papa
30 Min
Crema de cilantro
30 Min
Sopa de chícharo y tocino
30 Min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 Min
Sopa de setas
35min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 Min
Crema de espárragos y queso Brie
30 Min
Crema de zanahoria y jengibre
55 Min