Passato di carote e asparagi con mandorle

Passato di carote e asparagi con mandorle

4.8 146 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di mandorle tostate non salate
  • 30 g di scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di asparagi pelati e a pezzi (4 cm) (vedere varianti)
  • 300 g di carote pelate e a pezzi (4 cm)
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 450 g di acqua
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 636 mg
Białko 5.2 g
Kalorie 781.8 kJ / 186.8 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...