Passato di carote e asparagi con mandorle
TM5 TM31 TM6

Passato di carote e asparagi con mandorle

4.8 (128 ocen)

Składniki

  • 50 g di mandorle tostate non salate
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di asparagi, pelati e a pezzi (4 cm) (vedere varianti)
  • 300 g di carote, pelate e a pezzi (4 cm)
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 450 g di acqua
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
781.8 kJ / 186.8 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
13.1 g
Tłuszcz
14.1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
5.4 g
Sód
636 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy