Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di caprino
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1930.9 kJ / 461.5 kcal
- Białko
- 13.7 g
- Węglowodany
- 68.9 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 621.3 mg
Alternatywne przepisy
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Risotto alla curcuma e agretti
35min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min