Filetti di pesce pagro con patate dolci

Filetti di pesce pagro con patate dolci

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 cipollotto a pezzi (2 cm)
  • 1 peperoncino rosso tagliato a metà e privato dei semi
  • 150 g di cipolla rossa di Tropea a metà
  • 250 g di bevanda a base di avena non dolcificata
  • 150 g di acqua
  • 3 cucchiaini di curry in polvere
  • 1 ¾ cucchiaino di sale
  • 900 g di patate americane dolci pelate e a pezzi (2 cm)
  • 2 filetti di pesce pagro (circa 330 g l’uno), in 4 pezzi
    4 filetti di merluzzo, senza pelle (circa 160 g l’uno)
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • ½ mazzetto coriandolo fresco (10 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1008.8 mg
Białko 38.5 g
Kalorie 2395 kJ / 574.8 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 51.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...