Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella

Pasta risottata integrale con catalogna piccante e stracciatella

3.8 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 2 acciughe sott'olio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di catalogna
  • 640 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta integrale
  • 200 g di stracciatella

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 367 mg
Białko 17.6 g
Kalorie 2090.8 kJ / 499.8 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 61.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...