Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de garbanzos secos
- 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de aceite de oliva
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1062 kJ / 254 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manteca de maní y mantecol
2 godz. 20 min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Infusión de limón y jengibre
Brak ocen
Chipa
30 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Fainá
2 godz. 25 min
Soufflé de calabaza
1h
Sopa con fideos versátil
50 Min
Dip de tomates secos
5 Min
Guiso típico Uruguayo
55 Min
Muffins de zucchini y queso
40min
Salsa criolla
5 Min