Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de falda de ternera en trozos
- 400 g de osobuco de ternera en trozos
- 100 g de puerro en rodajas
- 500 g de agua
-
2
cucharadas de concentrado de caldo de verduras casero
lub 2 cubitos de caldo de verduras - 1 - 2 pellizcos de sal
- 200 g de zanahoria en cubos (2 cm)
- 200 g de papa en cubos (2 cm)
- 100 g de batata (boniato zanahoria) en cubos (2 cm)
- 100 g de calabaza en cubos (2 cm)
- agua hasta llegar a la marca de máximo del vaso
- 100 g de batata (boniato zanahoria) en cubos (2 cm)
- 100 g de calabaza en cubos (2 cm)
- 2 choclos en rodajas
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos y aclarados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3471.6 kJ / 829.7 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lomo a la mostaza
1 Std. 45 Min
Ñoquis de papa
1h 30min
Tarta Pascualina
1h 30min
Cheesecake de dulce de leche
35 Min
Dulce de leche
50 Min
Guiso vegetariano de invierno
40min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Tortas fritas
1h 5min
Pizza integral con tomate y mozzarella
1h
Budín de mandarinas
55 Min
Budín de naranja
1h
Salsa criolla
5 Min