Puchero Uruguayo

Puchero Uruguayo

4.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porciones

Składniki

  • 400 g de falda de ternera en trozos
  • 400 g de osobuco de ternera en trozos
  • 100 g de puerro en rodajas
  • 500 g de agua
  • 2 cucharadas concentrado de caldo de verduras casero
    2 cubitos de caldo de verduras
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 200 g de zanahoria en cubos (2 cm)
  • 200 g de papa en cubos (2 cm)
  • 100 g de batata (boniato zanahoria) en cubos (2 cm)
  • 100 g de calabaza en cubos (2 cm)
  • agua hasta llegar a la marca de máximo del vaso
  • 100 g de batata (boniato zanahoria) en cubos (2 cm)
  • 100 g de calabaza en cubos (2 cm)
  • 2 choclos en rodajas
  • 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) escurridos y aclarados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 54.2 g
Kalorie 3471.6 kJ / 829.7 kcal
Tłuszcz 32 g
Błonnik 17 g
Węglowodany 80 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...