
Urządzenia i Akcesoria
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 porcji
Składniki
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki400 g
-
cukru200 g
-
wody50 g
-
octu jabłkowego100 g
-
serka kremowego naturalnego190 - 200 g
-
sera camembert (1 duży krążek 230-250 g)1 opakowanie
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
281.3 kcal /
1181.3 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VIVA MEXICO!
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wielkanocny sos majonezowy
45 min
Chłodnik pomidorowy
30 min
Pomidorowy serek topiony
1 godz.
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z rzeżuchy
5 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Sos majonezowy z musem jabłkowym i chrzanem
20 min
Sos gribiche
20 min
Zupa piwna z cheddarem i brie oraz orzechową kruszonką cynamonową
1 godz.
Masło z boczkiem i cebulką
55 min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem i roszponką
45 min
Pasta z wędliny
10 min