Urządzenia i Akcesoria
Camembert z serkiem kremowym i marynowaną papryką
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 porcji
Składniki
-
400 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2-3 cm kawałki
-
200 g cukru
-
50 g wody
-
100 g octu jabłkowego
-
190 - 200 g serka kremowego naturalnego
-
1 opakowanie sera camembert (1 duży krążek 230-250 g)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7.5 g
Kalorie
1181.3 kJ /
281.3 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VIVA MEXICO!
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wielkanocny sos majonezowy
45 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 min
Sos śmietankowy z rzodkiewką i szczypiorkiem
20 min
Jajka z boczkiem i papryką z Varomy
40 min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Krem z parmezanu
10 min
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Jajka na chmurce (Cloud eggs)
25 min