Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 2 brins d'aneth frais, équeutés
- 2 brins de menthe fraîche, équeutés
- 2 brins de basilic frais, équeutés
- 200 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 10 g d'huile d'olive
- 10 g de jus de citron
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 concombre non traité, non épluché
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 185 kJ / 44.6 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinade de courgette
4u.
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Cheesecake au saumon
4u.
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1 Std. 45 Min
Verrine saumon-endive
10min
Gaspacho de betterave
10min
Verrines printanières
25min
Terrine aux deux poissons
1小时
Terrine de saumon à tartiner
3hod.
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min