
Urządzenia i Akcesoria
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
20 pièces
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux50 g
-
de sel1 pincée
-
d'herbes de Provence déshydratées et 2 pincées pour la finition1 c. à café
-
de beurre70 g
-
d'huile d'olive45 g
-
œuf1
-
de farine de blé180 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de fleur de sel2 pincées
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
92.5 kcal /
388.3 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
6.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
121.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les cookies
11 Przepisów
Francja
Francja