Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de chocolate blanco y licor
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- 65 g de nata (35% de grasa)
- 15 g de miel
- 20 g de mantequilla
- 1 cucharada de licor (ron, brandy, whisky, de naranja, etc.)
Bombones
- 300 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 514.9 kJ / 123.2 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salchichón de chocolate
3h 10 min
Rocas de chocolate blanco
50min
Bombones de gianduja
1h
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1h 30 min
Helado de nata con láminas de chocolate
8 Std. 30 Min
Cuencos de masa choux con helado
6h 30 min
Bombones de toffee
3 godz. 15 min
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30 min
Trufas de chocolate blanco
1h 20 min
Bombones de fresa
35min
Trufas de coco
1h 40 min
Bocaditos de turrón
1h 40 min