Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 100 g de nata (35% de grasa)
Masa
- 250 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 75 g de azúcar
- 75 g de mantequilla
- 2 huevos
- 600 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
Para freír
- 500 g de aceite de girasol
Rebozado
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de canela molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1254 kJ / 300 kcal
- Białko
- 5.33 g
- Węglowodany
- 36.99 g
- Tłuszcz
- 14.54 g
- Błonnik
- 1.96 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15 min
Xuxos de crema
1h 30min
Bizcocho cebra
1h 10min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Barritas de chocolate y caramelo
4h 30 min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Napolitanas de chocolate
6h 30min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50 min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min