
Urządzenia i Akcesoria
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 unidades
Składniki
Relleno
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
-
100 g de nata (35% de grasa)
Masa
-
250 g de leche
-
30 g de levadura prensada fresca
-
75 g de azúcar
-
75 g de mantequilla
-
2 huevos
-
600 g de harina de fuerza
-
1 pellizco de sal
Para freír
-
500 g de aceite de girasol
Rebozado
-
100 g de azúcar
-
1 cucharadita de canela molida
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
300 kcal /
1254 kJ
Białko
5.33 g
Tłuszcz
14.54 g
Węglowodany
36.99 g
Błonnik
1.96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania