
Urządzenia i Akcesoria
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
18 unidades
Składniki
Relleno
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao)100 g
-
de nata (35% de grasa)100 g
Masa
-
de leche250 g
-
de levadura prensada fresca30 g
-
de azúcar75 g
-
de mantequilla75 g
-
huevos2
-
de harina de fuerza600 g
-
de sal1 pellizco
Para freír
-
de aceite de girasol500 g
Rebozado
-
de azúcar100 g
-
de canela molida1 cucharadita
Wartości odżywcze na 1 unidad
Kalorie
300 kcal /
1254 kJ
Białko
5.33 g
Tłuszcz
14.54 g
Węglowodany
36.99 g
Błonnik
1.96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania