Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcochos de café
- 220 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para engrasar los moldes)
- 220 g de azúcar moreno
- 4 huevos
- 50 g de café solo frío
-
40
g de caramelo líquido
lub 40 g de sirope dorado - 220 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
Crema de cappuccino
- 300 g de azúcar
- 150 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 20 g de leche
- 35 g de café solo frío
Montaje
- 60 g de café solo frío
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2147 kJ / 514 kcal
- Białko
- 4.86 g
- Węglowodany
- 60.11 g
- Tłuszcz
- 28.18 g
- Błonnik
- 0.71 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35min
Tarta Dobos
2 godz. 40 min
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17h
Tarta fondant
5 Std. 30 Min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2 Std. 15 Min
Tarta de limón y merengue
2h 10min
Relleno de café y whisky
5 Min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 Std. 30 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta de chocolate con toffee salado
2 godz. 40 min
Tarta a las tres leches
12h 45min
Brownie flan
5hod. 15min