Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 270 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de azúcar
- 35 g de agua
- 3 yemas de huevo
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Cobertura
- 80 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1613.5 kJ / 386 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 26.5 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema catalana de chocolate
40 min
Crema de chocolate
2 Std. 10 Min
Bombones de gianduja
1h
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Helado de chocolate
12 godz.
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Merengue de chocolate
2 godz. 25 min
Barritas de chocolate y caramelo
4 godz. 30 min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 godz. 15 min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40 min
Batido de chocolate
5min