Urządzenia i Akcesoria
Mantequilla de ajo y echalote
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 porción
Składniki
-
500 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
5 g de sal fina
-
4 dientes de ajo pelados
-
20 g de echalote pelados
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
2530 mg
Białko
15 g
Kalorie
4263 kJ /
1015 kcal
Tłuszcz
67 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
60 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
EN SU PUNTO
35 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 Std.
Rub BBQ
5 Min
Sal roja
5 Min
Sal de romero
5 Min
Hamburguesa trufada
40 Min
Ensalada César con chipotle
30 Min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14 Std.
Cowboy con mantequilla compuesta y puré de papa rústico
50 Min
New York con salsa bernesa
45 Std.
Costillas teriyaki
1 Std. 30 Min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Filete a la pimienta
20 Min