Pastilla aux restes de viande

Pastilla aux restes de viande

3.2 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • 250 g d'amandes émondées
  • 40 g de sucre en poudre
  • 1 bouquet de persil frais équeuté
  • 500 g d'oignons coupés en deux
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • ½ c. à café de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 dose de safran (opcjonalnie)
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • 500 g de restes de viande cuite coupés en morceaux
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 6 œufs
  • 8 feuilles de brick
  • 40 g d'huile d'olive

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 591.5 mg
Białko 42 g
Kalorie 3089.2 kJ / 742.2 kcal
Tłuszcz 47.8 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 30.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...