
Urządzenia i Akcesoria
Salted Fish Pork Belly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
754 kcal /
3153 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
72 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Sód
825 mg