Salted Fish Pork Belly
TM6

Salted Fish Pork Belly

4.5 (28 ocen)

Składniki

  • 30 g fresh ginger
  • 3 garlic cloves
  • 10 g shallots
  • 20 g cooking oil
  • 5 dried chillies, cut in pieces
  • 350 g pork belly, skinless, cut in thin slices, patted dry with kitchen towels
  • 20 g light soy sauce
  • 1 tsp dark soy sauce
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • 1 pinch white pepper powder
  • 20 g salted fish, flesh only, cut in pieces
  • 50 g onions
  • 2 sprigs spring onions, cut in 3 cm length

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3153 kJ / 754 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
72 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Błonnik
4 g
Sód
825 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy