
Urządzenia i Akcesoria
Salted Fish Pork Belly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
754 kcal /
3153 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
72 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Sód
825 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Yam Rice
45 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised pork belly
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.