Urządzenia i Akcesoria
Salted Fish Pork Belly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
shallots10 g
-
cooking oil20 g
-
dried chillies cut in pieces5
-
pork belly, skinless cut in thin slices, patted dry with kitchen towels350 g
-
light soy sauce20 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salted fish flesh only, cut in pieces20 g
-
onions50 g
-
spring onions cut in 3 cm length2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
825 mg
Białko
15 g
Kalorie
3153 kJ /
754 kcal
Tłuszcz
72 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chai Buey
1 godz. 45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Shallot Oil
25 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.