Tourte aux blettes, pignons et raisins secs

Tourte aux blettes, pignons et raisins secs

4.3 47 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 parts

Składniki

  • oignon coupé en quatre
    2
  • d'eau
    620 g
  • de blettes (côtes et feuilles séparées, hachées)
    500 g
  • d'huile d'olive et 4 c. à soupe
    60 g
  • de pignons de pin
    50 g
  • de raisins secs
    50 g
  • sel
  • poivre moulu
  • de farine d'épeautre
    300 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 384 kcal / 1605 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...