Urządzenia i Akcesoria
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
24 kawałki
Składniki
-
200 g kaszy jaglanej
-
wrząca woda do opłukania kaszy
-
400 g wody
-
80 - 100 g ksylitolu
-
1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
-
240 - 250 g mleka kokosowego
-
200 g wiórków kokosowych
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 60% kakao pokrojonej na kawałki
-
70 g mleka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Sód
7.8 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
598.6 kJ /
143.1 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NEWSLETTER
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Wegańskie, bezglutenowe krakersy wieloziarniste
3 godz. 30 min
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55 min
Batoniki musli
1 godz.
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Zdrowe kulki kakaowe
1 godz. 20 min
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Batoniki owsiano-orzechowe z czekoladą
2 godz. 30 min
Brownie fasolowo-gryczane
1 godz.
Owsiane brownie z mango
1 godz.