Trouxas de peru recheadas

Trouxas de peru recheadas

4.7 44 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 doses

Składniki

  • água
    700 g
  • couve-lombarda (ver dica)
    8 folhas de
  • bifes finos de peru (800 g aprox.)
    8
  • Sal q.b.
  • Pimenta q.b.
  • queijo flamengo
    8 fatias de
  • farinheira s/ pele (150 g aprox.)
    1
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    30 g
  • cenoura cortada em pedaços
    350 g
  • vinho branco
    100 g
  • molho de soja
    40 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 450 kcal / 1882 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...