Petits pains au lait hérissons

Petits pains au lait hérissons

4.4 228 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
24 pièces

Składniki

  • de lait
    300 g
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    1 pincée
  • de beurre doux
    50 g
  • de pépites de chocolat
    90 g
  • œuf battu avec 1 pincée de sel
    1

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 128 kcal / 544 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 20.6 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...