Madeleines au chocolat
TM6 TM5

Madeleines au chocolat

4.3 (145 ocen)

Składniki

  • 3 œufs entiers
  • 2 jaunes d'œufs
  • 110 g de sucre en poudre
  • 120 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 80 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 20 g de cacao en poudre non sucré
  • 30 g de pépites de chocolat

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
328 kJ / 78 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
6.9 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy