Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g de filetes de corvina sin piel ni espinas
- 2 pellizcos de sal
- 80 g de zumo de lima
- 1 cebolla roja en cuartos
- 100 g de pimiento amarillo en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 6 - 8 ramitas de cilantro fresco
- 1 chorrito de aceite de girasol
-
1
chile verde fresco en rodajas finas
lub 1 chile rojo fresco en rodajas finas - 4 rodajas de lima
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 683 kJ / 163 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.
Ceviche de bacalao
20min
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1h
Tiradito de lubina
15min
Ceviche de pulpo
10min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30min
Tartar thai de salmón
45min
Ceviche de salmón
10min
Tataki de atún
30min
Causa limeña de atún
1h 20min