![Ceviche de corvina Ceviche de corvina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/369c8a9f-8db0-464c-8d1b-6aebb0fdbca4/Derivates/9e2d2c68-7890-415c-ab8d-463f3ac6390a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 500 g de filetes de corvina sin piel ni espinas
- 2 pellizcos de sal
- 80 g de zumo de lima
- 1 cebolla roja en cuartos
- 100 g de pimiento amarillo en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 6 - 8 ramitas de cilantro fresco
- 1 chorrito de aceite de girasol
-
1
chile verde fresco en rodajas finas
lub 1 chile rojo fresco en rodajas finas - 4 rodajas de lima
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 683 kJ / 163 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 Std.
Ceviche de bacalao
20 Min
Tartar thai de salmón
45 Min
Tiradito de lubina nikkei
15 Min
Dip de atún a las finas hierbas sin lactosa
15 Min
Ceviche de salmón
10 min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 Min
Langostinos picantes en salsa de leche de coco y tomate
35 Min
Tataki de atún
30 Min
Tiradito de lubina
15 Min
Langostinos tikka masala (HESTAN CUE)
25 Min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h