Pilaf de cerdo

Pilaf de cerdo

3.4 39 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 200 g de cebolla en trozos
  • 250 g de zanahoria en trozos
  • 3 dientes de ajo
  • 20 g de hojas de perejil fresco (y un poco más picado para espolvorear)
  • 40 g de aceite
  • 400 g de aguja de cerdo en dados de 3 cm
  • 1 cucharada de pimentón
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 600 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de pollo desmenuzada
  • 20 g de tomate concentrado
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 300 g de arroz basmati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 967.8 mg
Białko 25.8 g
Kalorie 2508 kJ / 599 kcal
Tłuszcz 24.5 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...