Urządzenia i Akcesoria
Szparagi z ziemniakami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
500 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
1 szczypta cukru
-
600 g ziemniaków , małych, dokładnie umytych
-
1000 g szparagów , białych lub zielonych, obranych ze skórki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
632 kJ /
152 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Knelki z piersi kurczaka
1 godz. 20 min
Krokiety z kiszoną kapustą i ciecierzycą
1 godz. 45 min
Łosoś w cytrynowo-miodowej marynacie z imbirem
2 godz. 20 min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1 godz.
Podpłomyki z grillowanym kurczakiem i brzoskwiniami
35 min
Sałatka z buraków z kozim serem i orzechami włoskimi (TM5)
15 min
Sałatka z marchewki i jabłek z serem feta i orzechami (TM5)
15 min
Gotowana kukurydza z majonezem chipotle i salsą z kolendry
1 godz.
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 min
Herbaciane żeberka z warzywami, ryżem i sosem
7 godz. 40 min
Pieczona ryba w kurkumie z salsą pomidorową
30 min
Wegetariańska duszona młoda kapusta
35 min