Urządzenia i Akcesoria
Szparagi z ziemniakami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
500 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
1 szczypta cukru
-
600 g ziemniaków , małych, dokładnie umytych
-
1000 g szparagów , białych lub zielonych, obranych ze skórki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
632 kJ /
152 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasztet z kaczki z żurawiną
2 godz. 15 min
Pasztet z cukinii
1 godz. 45 min
Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami
3 godz. 30 min
Kapusta czerwona na ciepło
35 min
Krokiety z kiszoną kapustą i ciecierzycą
1 godz. 45 min
Rolada mięsna
1 godz. 10 min
Szynka drobiowa
2 godz. 10 min
Kapusta zasmażana
1 godz. 35 min
Purée z kalafiora i selera
40 min
Buraczki na ciepło
50 min
Crème fraîche
16 godz. 10 min
Purée ziemniaczane z maślanką
35 min