Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 克 水
- 300 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 15 克 乾香菇 ,泡軟
- 150 克 紅蘿蔔 ,去皮、切塊
- 20 克 油
- 100 克 杏鮑菇 ,切丁
- 20 克 新鮮毛豆仁
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 醬油
- 35 克 新鮮九層塔 ,只取葉子,切碎
- ¼ 茶匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1482 kJ / 354 kcal
- Białko
- 7.84 g
- Węglowodany
- 65.12 g
- Tłuszcz
- 6.73 g
- Błonnik
- 2.68 g