皮蛋地瓜葉

皮蛋地瓜葉

4.7 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 香油
    10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 冷開水
    10 克
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 皮蛋 將一顆皮蛋切成八瓣裝飾用
    2 顆
  • (蒸煮用)
    1000 克
  • 地瓜葉
    300 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 114 kcal / 478 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...