Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 香油
- 10 克 蒜頭
- 10 克 冷開水
- 1 茶匙 蠔油
- 2 顆 皮蛋 將一顆皮蛋切成八瓣裝飾用
- 1000 克 水 (蒸煮用)
- 300 克 地瓜葉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 478 kJ / 114 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 2.4 g