
Urządzenia i Akcesoria
皮蛋地瓜葉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
香油10 克
-
蒜頭10 克
-
冷開水10 克
-
蠔油1 茶匙
-
皮蛋 將一顆皮蛋切成八瓣裝飾用2 顆
-
水 (蒸煮用)1000 克
-
地瓜葉300 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
114 kcal /
478 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan