皮蛋地瓜葉
TM5 TM6

皮蛋地瓜葉

4.7 (12 ocen)

Składniki

  • 10 克 香油
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 冷開水
  • 1 茶匙 蠔油
  • 2 顆 皮蛋 將一顆皮蛋切成八瓣裝飾用
  • 1000 克 水 (蒸煮用)
  • 300 克 地瓜葉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
478 kJ / 114 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
5.3 g
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy