碗粿

碗粿

3.0 7 ocen
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 乾香菇 洗淨軟化,對半切
    50 克
  • 蝦米
    10 克
  • 30 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 10 克
  • 醬油
    80 克
  • 油蔥酥
    10 克
  • 在來米 先泡水2-3小時,瀝乾
    300 克
  • 1900 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 320 kcal / 1341 kJ
Białko 16.36 g
Tłuszcz 7.918 g
Węglowodany 44.956 g
Błonnik 1.255 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...