Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 蒜頭
- 10 克 蔥 ,切段
- 30 克 薑 ,切塊
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 150 克 蕃茄醬
- 150 克 冰糖粉
- 150 克 白醋
- 40 克 醬油
- 10 克 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 646 kJ / 154 kcal
- Białko
- 1.21 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 1.74 g
- Błonnik
- 0.693 g