
Urządzenia i Akcesoria
茶碗蒸
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蛋4 顆
-
水 (含料理和蒸煮用)700 克
-
鹽¼ 茶匙
-
新鮮香菇 ,切片4 朵
-
蝦仁4 隻
-
魚板 ,切片4 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
38 kcal /
160 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
5.3 g
Błonnik
0.195 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan