Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 顆 蛋
- 700 克 水 (含料理和蒸煮用)
- ¼ 茶匙 鹽
- 4 朵 新鮮香菇 ,切片
- 4 隻 蝦仁
- 4 片 魚板 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 160 kJ / 38 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.195 g