茶碗蒸

茶碗蒸

3.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 4 顆
  • (含料理和蒸煮用)
    700 克
  • ¼ 茶匙
  • 新鮮香菇 ,切片
    4 朵
  • 蝦仁
    4 隻
  • 魚板 ,切片
    4 片

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 38 kcal / 160 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 0.195 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...