
Urządzenia i Akcesoria
青醬鮮蝦義大利麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
紅蔥頭15 克
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
新鮮香菇 ,切片(約0.5公分)100 克
-
高湯250 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti) ,對折150 克
-
草蝦 ,剪去鬚腳,去腸泥8 隻
-
青醬 (市售或自製)90 克
-
菠菜 ,切段(約2公分)100 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
863.7 kcal /
3605.9 kJ
Białko
36.6 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
130.5 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
309.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一鍋到底義大利麵
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan