嫩薑炒肉片

嫩薑炒肉片

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 5 克
  • 豬里肌肉 ,切片
    300 克
  • 嫩薑 ,切片
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切片
    20 克
  • ,取蔥白部份,切段(約2公分)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 香油
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 201 kcal / 843 kJ
Białko 8.21 g
Tłuszcz 17.02 g
Węglowodany 3.71 g
Błonnik 1.285 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...