Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 油
- 300 克 豬里肌肉 ,切片
- 150 克 嫩薑 ,切片
- 20 克 紅蘿蔔 ,切片
- 10 克 蔥 ,取蔥白部份,切段(約2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 843 kJ / 201 kcal
- Białko
- 8.21 g
- Węglowodany
- 3.71 g
- Tłuszcz
- 17.02 g
- Błonnik
- 1.285 g