鹹稀飯
TM5 TM6

鹹稀飯

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 30 克 乾香菇 ,泡軟,切絲
  • 15 克 油
  • 300 克 熟竹筍 (真空包裝),切絲
  • 150 克 糙米 ,預先浸泡3小時
  • 1 茶匙 醬油
  • 1000 克 水
  • 1 ¼ 茶匙 鹽
  • 10 克 芹菜 ,切末
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
930 kJ / 222 kcal
Białko
4.796 g
Węglowodany
31.507 g
Tłuszcz
29.481 g
Błonnik
4.248 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy