鹹稀飯

鹹稀飯

4.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 乾香菇 ,泡軟,切絲
    30 克
  • 15 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切絲
    300 克
  • 糙米 ,預先浸泡3小時
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 1000 克
  • 1 ¼ 茶匙
  • 芹菜 ,切末
    10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 222 kcal / 930 kJ
Białko 4.796 g
Tłuszcz 29.481 g
Węglowodany 31.507 g
Błonnik 4.248 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...