Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水, 蒸煮用
- 300 克 南瓜肉, 去皮、切片
- 350 克 牛奶
- 50 克 糖粉
- 4 顆 蛋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1068 kJ / 255 kcal
- Białko
- 12.47 g
- Węglowodany
- 30.165 g
- Tłuszcz
- 9.73 g
- Błonnik
- 1.275 g