
Urządzenia i Akcesoria
維也納牛奶夾心麵包
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 個
Składniki
中種麵糰
-
牛奶125 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉200 克
主麵糰
-
高筋麵粉70 克
-
低筋麵粉30 克
-
奶粉15 克
-
牛奶80 克
-
糖15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
橄欖油15 克
奶油抹醬
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化65 克
-
糖20 克
-
煉乳20 克
整型
-
冰糖粉 ,依個人喜好調整10 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
524 kcal /
2192 kJ
Białko
12.5 g
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
71.5 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan