Urządzenia i Akcesoria
甜菜根飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾300 克
-
新鮮毛豆仁 (或冷凍毛豆仁)80 克
-
乾香菇 泡軟,切小丁3 朵
-
薑 切片10 克
-
白芝麻油10 克
-
甜菜根 去皮、切塊200 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.87 g
Kalorie
941 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
1.467 g
Węglowodany
44.03 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan