甜菜根飯

甜菜根飯

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    300 克
  • 新鮮毛豆仁 (或冷凍毛豆仁)
    80 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切小丁
    3 朵
  • ,切片
    10 克
  • 白芝麻油
    10 克
  • 甜菜根 ,去皮、切塊
    200 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 225 kcal / 941 kJ
Białko 5.87 g
Tłuszcz 2.6 g
Węglowodany 44.03 g
Błonnik 1.467 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...