甜菜根飯

甜菜根飯

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    300 克
  • 新鮮毛豆仁 (或冷凍毛豆仁)
    80 克
  • 乾香菇 泡軟,切小丁
    3 朵
  • 切片
    10 克
  • 白芝麻油
    10 克
  • 甜菜根 去皮、切塊
    200 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.87 g
Kalorie 941 kJ / 225 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 1.467 g
Węglowodany 44.03 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...