
Urządzenia i Akcesoria
洋菇炒雞丁
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
去皮去骨雞胸肉 ,切塊(約3公分)300 克
-
醬油膏1 大匙
-
米酒1 大匙
-
油1 ½ 大匙
-
新鮮紅辣椒 ,切段1 枝
-
蒜頭 ,切片3 粒
-
蘑菇 ,切片150 克
-
醬油 ,依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
217 kcal /
908 kJ
Białko
36.7 g
Tłuszcz
5.41 g
Węglowodany
4.383 g
Błonnik
1.69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

五星級家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan