
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄牛肉煲
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
牛腩 川燙去血水,切塊600 克
-
洋蔥 切塊200 克
-
醬油50 克
-
牛蕃茄 切塊700 克
-
紅酒 (不甜)100 克
-
麥芽啤酒 (約1瓶)330 克
-
蔥 切蔥花10 克
-
新鮮香菜 少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
184 kcal /
773 kJ
Białko
17.055 g
Tłuszcz
4.653 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
1.718 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan