
Urządzenia i Akcesoria
三寶南瓜粥
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
南瓜 去皮、切塊150 克
-
高湯1500 克
-
白米220 克
-
干貝80 克
-
花枝 切花200 克
-
蝦仁 去腸泥100 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
油蔥酥1 大匙
-
西洋芹 切細末10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
236 kcal /
990 kJ
Białko
19.914 g
Tłuszcz
1.211 g
Węglowodany
36.233 g
Błonnik
0.886 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan