
Urządzenia i Akcesoria
紅燒茄子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
薑10 克
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
辣豆瓣醬1 大匙
-
水150 克
-
鴨血 洗淨,切塊(約3公分)150 克
-
酒釀1 大匙
-
茄子 切段(約4公分)150 克
-
醬油1 茶匙
-
白胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
香油 依個人口味調整½ 茶匙
-
蔥 切成蔥花,裝飾用1 枝
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
144 kcal /
602 kJ
Białko
5.4 g
Tłuszcz
9.8 g
Węglowodany
11.6 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan