
Urządzenia i Akcesoria
南瓜腰果濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
嫩薑15 克
-
白胡桃南瓜 ,削皮去籽、切塊395 克
-
馬鈴薯 ,切塊100 克
-
生腰果60 克
-
鹽 ,依個人口味調整½ 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
水 ,依個人喜好的濃度調整700 - 750 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
166.5 kcal /
696.8 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan