Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 15 克 嫩薑
- 395 克 白胡桃南瓜 ,削皮去籽、切塊
- 100 克 馬鈴薯 ,切塊
- 60 克 生腰果
- ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- 2 小撮 白胡椒粉
- 700 - 750 克 水 ,依個人喜好的濃度調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 696.8 kJ / 166.5 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 3 g