
Urządzenia i Akcesoria
地中海風海鮮飯
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 人份
Składniki
-
新鮮淡菜,刷洗乾淨400 克
-
洋蔥 ,切塊160 克
-
蒜頭2 粒
-
橄欖油40 克
-
生花枝圈200 克
-
綜合甜椒 (如:青、紅椒),切塊(約3公分)200 克
-
西班牙辣腸 ,切片50 克
-
罐頭蕃茄 ,包含汁液,略切400 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
番紅花絲 (0.1 克)2 小撮
-
水200 克
-
雞湯醬½ 茶匙
-
短梗米 (煮湯用) ,約13分鐘烹煮時間(詳見要訣)350 克
-
草蝦仁50 克
-
萊姆 ,切角狀,盛盤用1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
377 kcal /
1593 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan