炒牛肉塊(五分熟)
TM6

炒牛肉塊(五分熟)

3.9 (8 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 1 顆 蒜頭
  • 250 克 牛肉塊, 去腱 (約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2118 kJ / 507 kcal
Białko
53 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
0.2 g
Sód
120 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy